Particulieren

Een mailing, verslag, sollicitatiebrief, cv, geboortekaartjes, de tekst van uw persoonlijke website, een zelfgeschreven verhaal, uw Franse of Engelse tekst, belangrijke brieven of e-mails … Khanta tovert de door u geschreven woorden om tot een prettig leesbare tekst, duidelijk van A tot Z. Nederlands, Frans of Engels, het is ons om het even.

 

taalcorrectie

Uw tekst is klaar. U weet wat u wil zeggen maar slaagt u er wel altijd in om uw gedachten in heldere zinnen te formuleren? En is het nu geëmaild, ge-e-maild of ge-emaild? Klopt die Franse zin wel? In een zelfgeschreven tekst die u waarschijnlijk al vele malen gelezen heeft, kijkt u snel over de fouten heen. U heeft nood aan de kritische blik van Khanta. Wij lezen over uw schouder mee, brengen de laatste verbeteringen aan en zetten de puntjes op de i zodat alles foutloos de deur uit kan. En voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten.

 

 

taaltraining

 

Privéles of bijles nodig om het Frans of Engels beter te beheersen? Khanta zorgt voor individuele taalbegeleiding en helpt u hiermee een eind op weg. Contacteer ons, we bepalen uw niveau en werken samen een programma op maat uit.