Studenten

 

Verslagen, jaarwerken, eindwerken. Vroeg of laat kom je er als student voor te staan. Je wil eer halen van je werk. Dat kan enkel als het uitnodigt tot lezen, zowel door inhoud als door taalgebruik. Denk eraan, hoe makkelijker een tekst is om te lezen, hoe moeilijker het was om hem te schrijven. Laat daarom de taal maar aan ons over.

En hoe zit het met je Frans of Engels? Af en toe is wat extra ondersteuning erg welkom. Ook daarvoor kan je bij Khanta terecht.

 

taalcorrectie

Een eindwerk moet “af” zijn. Je werkt er maanden aan, je schrijft en herschrijft. Je focust je zodanig op de inhoud en op een gegeven moment kijk je over je eigen taal- en tikfouten heen. Khanta kan makkelijk afstand nemen van de inhoud van je werk en alles met een objectieve en kritische blik nalezen.

Uiteraard richten we ons niet enkel op eindwerken. Een verslag, een presentatie, een spreekbeurt of boekbespreking, je portfolio …We lezen graag al je geschreven materiaal na, in het Nederlands, Frans of Engels. En … je geniet van een studentenkorting.

 

 

taaltraining

Beste student-in-nood. Last met een niet zo erg geliefd taalvak? Frans of Engels lezen, begrijpen, spreken of schrijven. Het gaat niet iedereen even makkelijk af. Daarom helpt Khanta kinderen, jongeren en studenten om de vreemde taal onder de knie te krijgen.

Studiebegeleiding, leerachterstand wegwerken, bijles. Of … hulp bij een specifieke opdracht, een tekst schrijven, een presentatie voorbereiden. Een ander taalprobleem? Je kan het zo gek niet bedenken of we vinden er een oplossing voor. Laat ons er samen werk van maken.